Uit de praktijk
Cursisten over

Therese weet precies van ons, waar ieders zwakke plekjes zitten en geeft ons veel individuele aanwijzingen én de aandacht die een ieder nodig heeft.
Haar stem is fantastisch, precies hoe die van een yogadocent hoort te zijn, en haar drive even zo. Ze zorgt dat onze lijven soepel en sterk blijven.
De lessen zijn heel erg gevarieerd. zowel in de aan te pakken onderdelen van het lijf,  als in de hulpmiddelen die we hierbij gebruiken. Het is  hard werken, maar ik kijk na de inspanning uit  naar de afsluiting waarin we intens genieten van de rust en ontspanning, waar Therese ook onderdelen van mindfullness in verwerkt.
Het voelt voor mij heel goed om bewust met mijn lijf bezig te zijn. De lessen maken dat ik gedurende de week toch bewuster met mijn lijf bezig ben, beter let op mijn houding als ik bijvoorbeeld sta, zit of fiets. Kortom een aanrader !! Juul.Cursisten in actie - Voorbereiding Parvottasana
Cursisten over

De yoga die Therese geeft is voor mij de yoga van de subtiele bewegingen met groot effect voor lijf en leden, én voor mijn mind. Therese geeft op een volstrekt natuurlijke en authentieke wijze haar lessen. Rust en focus brengt ze aan. Ze ziet snel waar bij wie een beweging hapert en geeft net het goede duwtje. Al ruim vier jaar kijk ik wekelijks uit naar de yogales. Karien
Cursisten in Actie
Bhujangasana
 Ardha Chandrasana
Eka Pada Setu Bandhasana
Werken op maat in Viparita Karani en Sarvangasana